TJEJSPECIAL

SPECIAL FÖR TJEJLAG & TJEJER!SIF CUP och Swedbank inleder ett unikt samarbete. Målet är att att alla tjejer som vill, skall vara med i SIF CUP! Detta innebär att vi gör ett antal ny insatser för tjejer och tjejlag. Läs nedan.

ALLA TJEJLAG SOM ANMÄLER SIG FÅR Alla i laget får en cool ”YES SHE CAN!” tröja och dessutom får alla tjelag fria aktiviteter på Södertälje Park (värde 400 kr/person). OBS! För att få dessa förmåner måste anmälan ske innan den 30 april, så att vi hinner beställa tröjorna till alla.


BEHÖVER ERT LAG LEDARE? Vi erbjuder utbildade kvinnliga ledare till tjejlag som inte har ledare, som av någon anledning inte har möjlighet att ställa upp. Maila johan@sifcup.se om ni behöver ledare.

VILL DU SPELA I VÅRA LAG?Alla tjejer 8-18 år är välkomna att spela i våra SIFC/YES SHE CAN-lag. Du kanske redan spelar fotboll, men av någon anledning är ert lag inte med. Eller så kanske du inte spelar fotboll i en förening, men vill ändå vara med. Du är välkommen oavsett anledning!

Du kommer då med andra tjejer i din ålder bilda ett lag, som coachas av utbildade tjejledare. Du kommer träffa nya kompisar och ha en rolig vecka, dessutom får du: matchtröjan ”YES SHE CAN!” & shorts, samt resor med våra cupbussar. Du får också fria aktiviteter på Södertälje Park.'
Kostnaden för dig att vara med är 200 kr/tjej

OBS! Anmälan måste ske innan den 30 april så att vi kan beställa YES SHE CAN! tröjor och matchställ till alla spelare. Anmälan och för att få mer information skicka ett mail till: johan@sifcup.se

ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Incup