Pandemin sätter stopp för Södertälje International Football Cup 2021

Pandemins fortsatta påverkan på samhället med gällande restriktioner gör att Södertälje International Football Cup 2021 inte går att genomföra. Turneringen skulle ha spelats 5-9 juli men flyttas fram till 2022. 

Förbudet mot att spela ungdomsmatcher kvarstår, samtidigt som det tillåtna antalet deltagare vid en offentlig tillställning fortfarande är begränsat till endast åtta personer. Folkhälsomyndighetens prognoser för sommaren gör att ledningen för Södertälje International Football Cup fattat beslutet att ställa in sommarens turnering. 

Tillsammans med spelare, ledare, supportrar, domare, funktionärer, samarbetspartners och sponsorer laddar därför Södertälje International Football Cup för en ny fantastisk turnering och folkfest 2022. Då hoppas vi att pandemin är besegrad och att tillvaron normaliserats utan restriktioner som tillåter ungdomar att spela matcher inför publik. 

Anmälningar till turneringen för 2022 öppnas här på vår hemsida under hösten när vi har mer om information från Folkhälsomyndigheten om bekämpningen av pandemin och hur prognoserna för våren och sommaren nästa år ser ut. 

På återseende nästa sommar! 

Hälsningar Cupledningen.