SIF Cup inleder samarbete med Stockholms största camping och bästa havsbad

Södertälje International Football Cup inleder ett samarbete med Stockholms största camping, Stockholm Strandby Farstanäs , med ett av huvudstadsområdets finaste havsbad.

- Vi är mycket glada och stolta över att Stockholm Strandby Farstanäs blir en av våra många samarbetspartners, säger Ninous Toma, cupgeneral.

Det natursköna Stockholm Strandby Farstanäs ligger i ett ostört naturreservat i en skärgårdsliknande miljö med en 350 meter lång sandstrand, stora gräsytor, badbrygga och hopptorn. I anslutning till campinigen finns vandringsstigar, havsbad, hundbad, bollspel, bangolf, lekplatser, kostnadsfritt ädelfiske och gästhamn.

Anläggningen är väl utrustad med servicehus som rymmer; kök med ugn, spis, mikrovågsugn wc, dusch och skötplats. Det finns också möjlighet till tvättmaskin, torktumlare och latrintömning.

Stockholm Strandby Farstanäs ligger bara en mil från Södertälje och erbjuder alltså ett förträffligt boendealternativ för medföljande familjer med husvagn, husbil eller tält.

- Lokalt kommer vi, mellan söndagen den 5 Juli och lördagen den 11 Juli, också att erbjuda alla våra boendelag möjligheten att med buss åka till Farastanäs camping som ligger 15 minuter resväg från inkvarteringen av spelare, berättar Ninous Toma.

Stockholm Strandby Farstanäs har även ett samarbete med företaget RR Äventyr som erbjuder flertalet vattensporter, annat roligt och spännande.

- Nya samarbeten innebär nya erbjudanden till våra deltagande lag. SIF-Cupens varumärke har stärkts enormt i år och det syns tydligt i antalet samarbetspartners loklat, nationellt och internationellt, fortsätter Ninous Toma.

Fler erbjudanden kommer senare.