PRISBELÖNT MAT

SIF CUP har sedan starten 2015 haft äran att arbeta med duktiga kockar som vet att bra råvaror är allt.

Det är av 3 anledningar varför vi lägger ner stora resurser på maten.

Den första anlednigen; Södertälje som kommun, har det högt på sin prioteringslista att barnen i kommunen skall äta en bra och näringsrik kost, för att orka prestera i skolarbetet. Detta tillsammans med andra satsningar, har burit frukt. Från år till år presterar våra barn och ungdomar bättre resultat i sitt skolarbete. Vi anammar därför Södertälje kommuns kostarbete.


Den andra anledningen; Vår cup har ambitionen ta hand om våra gäster och leverera bra kvalité rakt igenom. Och mat är en viktig faktor.

Den tredje anledningen; Vi vill att våra gäster skall ha en stark kropp och ett glatt sinne på fotbollsplan och därefter ha orken att njuta av alla andra roliga aktiviteter vi har under veckan.

Det är med glädje och stolthet, att vi får höra från våra återkommande gäster att vi är bäst på att servera god och näringsrik mat.Vår skolkock Thomas Österman som tillsammans med hans kollegor och alla andra som är engagerade i köket, är de vi har att tacka för detta fantastiska beröm.

Thomas har vunnit White Guide som bästa skolkok 2015, även 2017 var han nominerad bland de 5 bästa i Sverige och tog en 3:dje plats.

Välkommen till en kittlande upplevelse för dina smaklökar!

ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Incup