BETALNINGSINFORMATION

Betalning och viktiga datum


BETALNINGAR SVERIGE Samtliga avgifter betalas in på bankgiro 477-6373

. Er betalning är lika med registrering. Ange alltid ert OCR-nummer vid betalning.

INTERNATIONAL PAYMENTS

BIC: SWEDSESS

IBAN: SE1980000832799646708678

OBS! Begränsat antal lag till turneringen. Var uppmärksam på att ni inte är garanterad plats i turneringen förrän anmälningsavgiften är betald! De lag som anmält sig samt betalat anmälningsavgiften först har företräde. Anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om lag drar sig ur turneringen innan anmälningstiden har gått ut.

BETALNING BOENDE PÅ SKOLA ska vara betald senast 3 juli. Betalningen måste göras LAGVIS. Är inte betalningen gjord vid utsatt tidpunkt kan vi inte garantera ert deltagande. Återbetalning av boendekostnad för enskilda spelare sker endast om ni avbeställer före 30 juni. Efter 30 juni sker återbetalning endast mot uppvisande av läkarintyg.

BETALNING HOTELL Ni bokar och betalar till våra samarbetshotell.

VIKTIGA DATUM

30 juni: Sista datum för betalning av lagavgiften. För att vara säker på att få plats i turneringen betala lagavgiften i samband med att ni anmäler er. När vi mottagit er lagavgift bekräftar vi er plats.

30 juni: Sista datumet för betalning av boendekostnaden/deltagaravgiften för alla som skall bo på skola eller hotell. Såväl ledare som spelare betalar denna avgift.

30 juni: Sista datum för att avboka spelare. Därefter krävs läkarintyg.

7-10 juli: Ankomstdagar. Vänskaps och träningsmatcher kan spelas.

10 juli: Gruppspelet börjar

12-13 juli:A & B Finalspel pågår

14 juli: Finalerna spelas

ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Incup