SIF Cup en drömfabrik

Skrivet 03 februari 2020 14:20
Ändrad 05 februari 2020 14:25
Drömmer du om en karriär som fotbollsproffs? Då kan Södertälje International footballCup, SIF cup, hjälpa dig att nå dina drömmars mål. Många spelare som deltagit i SIF Cup är numera professionella spelare.

SIF Cup bygger broar mellan kulturer och skapar möten mellan människor i olika åldrar och med olika ursprung. Fotbollen är den gemensamma nämnaren.

Deltagande i turneringen ger erfarenheter och vänner för livet.

För en del blir Södertälje International footballCup även ett viktig steg mot förverkligandet av drömmen om en karriär som professionell spelare. SIF cup arbetar för att hjälpa en del utmärkande spelare nå sina mål genom att erbjuda dem provspel i olika klubbar men även utvecklingsmöjligheter på andra sätt. Det har resulterat i många individuella framgångar som Ni ser här nedan.

Många andra spelare som inte finns i den här presentationen spelar i olika höga seriesystem inom skandinavisk och europeisk fotboll. Även landslag.

Urval av professionella spelare som deltagit i Södertälje International FootballCup:

Nästa nyhet: SIF cup växer - fler lag både nationellt och internationellt

Skrivet 27 januari 2020 12:25
PSödertälje International Football Cup växer. Intresset för sommarens turnering är stort. Redan nu är fler lag anmälda jämfört med fjolåret. Dessutom kommer fler internationella lag att delta. Målsättningen att attrahera dubbelt så många lag som 2019 är på väg att uppfyllas. Likaså visionen att locka fler lag från fjärran länder. Lagen har redan reserverat skolor och hotell för att garantera s... Läs mer
ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Incup Adidas TallinkSilja Södertälje Park Textilia