Fritt inträde till sveriges roligaste aktivitetspark hela veckan - Södertälje International Football Cup

Fritt inträde till sveriges roligaste aktivitetspark hela veckan

Skrivet 19 juli 2019 10:40


Välkommen till Södertälje International Fotball Cup!

Nu ska vi ha roligt tillsammans; spelare, ledare, föräldrar, publik, domare, funktionärer och arrangörer.

Vi har också sett till att du som spelare kan ha skoj mellan matcherna. Eller vad sägs om fri entré till Södertälje Park (värde 3 000 kronor)? Det är en av landets häftigaste aktivitetsparker med massor av nya och roliga tävlingsformer. Se bara till att ta deltagarkortet med dig hängande runt halsen. Du får deltagarkort när din ledare har checkat in ditt lag på cupcentrat i Rosenborgs skola.

Har du exempelvis provat på Soft Golf eller Arrow Golf? Det betyder mjukgolf och pilbågsgolf på svenska. Dessutom kan ni tävla i fotbollsgolf, ett trevligt träningsmoment.

Utöver detta finns även frisbeegolf, boule, kubb, brännboll, och en mångkampsbana.

Ytterligare två tävlingsformer kan utövas i parken, men de måste bokas i förväg. Dessa är Bubbelboll och Archery Tag. I Bubbelboll spelar med överkroppen inne i stora gummibollar på en plan som är anpassad efter behoven. Mycket skratt och en rolig stund utlovas både för deltagare och publik.
Archery Tag påminner om Paintball men här består vapnen av pilbågar och spelas på en bana som är cirka 50 meter lång och 15 meter bred, och där det gäller att erövra motståndarlagets flagga.

Bokningar Bubbelboll och Archery Tag görs på telefonnummer; 08 410 037 21

Läs vidare på: https://sifcup.se/2019/

Nästa nyhet: The Winner of Green Card & Great Adult in SIF CUP 2018

Skrivet 14 juli 2018 00:07
All these teams get a cruise with cabins and food from Tallink Silja, because of great behavior during the SIF CUP 2018. The winner below, is the teams that has collected most card during the tournament, during the group play. Congratulations to the teams and leaders for great behavior! SIF CUP Läs mer