INCHECKNING

Alla lag behöver checka in online innan ankomst till turneringen. Detta görs via hemsidan under det högra menyvalet "Redigera din anmälan".

Online incheckning av laget görs tidigast den 1 juli och senast den 21 juli.

Har du inte angett all Information på Cupsidan som vi efterfrågar så kommer du inte att kunna checka in ditt lag online.

I samband med att du checkar in online, ska du skriva ut din bokningsbekräftelse.

OBS, bokningsbekräftelsen samt eventuella vouchers som du har skrivit ut ska du ta med till turneringen för att kunna kvittera ut dina beställningar.

Incheckning ska göras i Cupcentralen (Erik Dahlbergs väg 9, 152 40 Södertälje):


Söndag 21 juli 15.00-21.00

Måndag 22 juli 08.00-21.00
Giltig legitimation

Följande legitimationer godkänner vi:

✔ Pass

✔ ID-kort utfärda av posten, banker eller nationellt ID-kort.

✔ Spelarlicenskort med foto av den typ som vissa fotbollsförbund ger sina licenserade spelare

✔ LMA-kort för asylsökande
Varje legitimation MÅSTE ha foto och personnummer. ID-handlingar som gått ut efter 1 maj anses även vara giltiga. OBS! Kopia på pass eller id-handling gäller ej.
Om spelaren inte har en giltig legitimation godkänns ett personbevis. Personbeviset skall kompletteras med ett nytaget foto och vidimeras av två personer som ej är anhöriga till personen och de skall vara över arton (18) år gamla.
Platser och tid för ålderskontrollen

Ålderskontrollen kan genomföras fram till och med klockan 18 på tisdagen. Lagen kan spela både måndagen och tisdagens matcher utan att ha genomfört ålderskontrollen.
Ålderskontrollen genomförs endast i Cupcentralen (Erik Dahlbergs väg 9, 152 40 Södertälje):

Söndag 21 juli 15.00-21.00

Måndag 22 juli 08.00-21.00
Viktigt att tänka på

Se till att ni har en ifylld deltagarförteckning med er till ålderskontrollen. Samtliga lag ska fylla i sin deltagarförteckning digitalt på lagets sida på sifcup.se. Deltagarförteckningen ska därifrån skrivas ut och tas med som fysisk kopia till ålderskontrollen.
Samtliga spelare som skall delta i turneringen MÅSTE stå med på deltagarförteckningen vid ålderskontrollen. Ni får INTE komplettera listan med nya namn efter genomförd ålderskontroll.
Om en spelare inte kan vara med vid ålderskontrollen, måste den spelaren stå med på deltagarförteckningen när den genomförs. Spelaren, tillsammans med ansvarig ledare, får därefter komma till Cupcentralen och genomföra ålderskontrollen i efterhand för enbart den spelaren. Detta måste göras innan spelaren spelar sin första match. OBS! Spelaren MÅSTE stå med på deltagarförteckningen från början. Ni får INTE lägga till en spelare som inte står med på listan. Det får ENDAST göras om en spelare blir skadad eller sjuk under turneringen. Då MÅSTE ni ha ett läkarintyg som styrker att spelare X inte kan delta mer i turneringen.
En spelare får representera samma förening i OLIKA åldersklasser, men spelaren får INTE representera olika lag i SAMMA åldersklass. Om en spelare representerar föreningen i flera åldersklasser, MÅSTE den spelaren stå med på deltagarförteckningen för samtliga lag spelaren skall representera. Spelaren MÅSTE även vara med vid och genomföra ålderskontrollen med samtliga lag spelaren skall delta i.
ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Incup Adidas TallinkSilja Södertälje Park Textilia