PRISBELÖNT MAT


Redan första året fick vi höra att vår mat är det bästa som serveras på världens cuper. Det är något som vi hela tiden prioriterat. Det är av två anledningar vi lägger ner stora resurser på maten och då menar iv inte bara råvarorna, utan att vi även arbetar med duktiga kockar.

Det första är att Södertälje som kommun, har det högt på sin proritering att barnen i Södertälje skall äta en bra och näringsrik kost, för att orka prestera i skolarbete. Denna satsning tillsammans med andra, bär frukt. Från år till år så presterar våra barn och ungdomar bättre resultat i sitt skolarbete. Vi anammar därför Södertälje kommuns kostarbete.

Det andra är att vår cup har ambitionen att bli omtalad av att vi verkligen oss om våra gäster och då handlar det om leverera bra kvalité rakt igenom.

Maten är viktig, för våra gäster skall vara ute och prestera på forbollsplan och alla andra roliga aktiviteter som vi har. Då måste kroppen ha energi och orka.

Så det är med glädje, vi får höra från våra återkommande gäster att vi är bäst på att servera godast och mest näringsrik mat.

Arbetet med detta har Thomas Österman varit ansvarig för sedan 2015. Han och hans kollegor, tillsammans med med alla andra som är engagerade i köket gör ett kanonarbete.

Thomas har vunnit White Guide som bästa skolkok 2015, även 2017 var han nominerad bland de 5 bästa i Sverige och tog en 3:dje plats.

Välkomna till en härlig smakupplevelse!

ICA MAXI LT Södertäljeposten Nobina Swedbank Telge Intersport Nike Incup